ZOOM Meeting

ZOOM MEETING SCHEDULE
Date Time Duration Topic Meeting Scheduled By
13.09.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Senior Research Fellow (EAP-248)” Mr. S K Behera
12.09.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Research Assistant (EAP-248)” Mr. S K Behera
05.09.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Field Assistant (EAP-377)” Mr. S K Behera
03.09.2022 02.30 PM Onwards “Online Interview for JRF (EAP-377)” Mr. S K Behera
01.09.2022 11.00 AM Onwards “Meeting on NASF Project” Dr. P Panneerselvam
31.08.2022 03.00 PM Onwards “Farewell Programme for the Month of August 2022” Dr. Sanjoy Saha
28.08.2022 09.30 AM Onwards “Entrepreneurship Development Program on Aromatic rice farming for enhancing farm income (Day-5)” Dr. GAK Kumar
27.08.2022 09.30 AM Onwards “Entrepreneurship Development Program on Aromatic rice farming for enhancing farm income (Day-4)” Dr. GAK Kumar
26.08.2022 09.30 AM Onwards “Entrepreneurship Development Program on Aromatic rice farming for enhancing farm income (Day-3)” Dr. GAK Kumar
25.08.2022 09.30 AM Onwards “Entrepreneurship Development Program on Aromatic rice farming for enhancing farm income (Day-2)” Dr. GAK Kumar
24.08.2022 09.30 AM Onwards “Entrepreneurship Development Program on Aromatic rice farming for enhancing farm income (Day-1)” Dr. GAK Kumar
16.08.2022 03.00 PM Onwards “Institute Bi-Monthly Meeting” Dr S D Mohapatra
15.08.2022 08.30 AM Onwards “Celebration of 76th Independence Day at ICAR-NRRI, Cuttack” Mr. S K Jena
06.08.2022 03.00 PM Onwards “AKAM Special Talk by Dr. Debi Prosad Dogra, Asst. Professor & Group Leader, IIT, Bhubaneswar” Dr. P C Rath
06.08.2022 03.00 PM Onwards “Online Interview for SRF (EAP-197)” Mr. S K Behera
06.08.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Community Mobilizer (AFO) (EAP-359)” Mr. S K Behera
05.08.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for SRF (EAP-359)” Mr. S K Behera
02.08.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Lab Assistant (EAP-363)” Mr. S K Behera
30.07.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Project Fellow as Ph.D. Scholar (EAP-354)” Mr. S K Behera
29.07.2022 01.30 PM Onwards “Second Indian Rice Congress Meeting” Dr. Sanjoy Saha
27.07.2022 11.00 AM Onwards “Qualifying Viva-Voce of M. Sc (IARI-Jharkhand) Student (Ms. Komal)” Dr. Amrita Banerjee
25.07.2022 11.00 AM Onwards “Qualifying Viva-Voce of M. Sc (IARI-Jharkhand) Student (Mr. Chandu A)” Dr. Amrita Banerjee
22.07.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Young Professional-II (EAP-312)” Mr. S K Behera
21.07.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Scientific Administrative Asst. / Field Worker (EAP-310)” Mr. S K Behera
21.07.2022 09.00 AM Onwards “IRC Presentations (Day-4)” Dr. Biswajit Mondal
20.07.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Project Associate-I (EAP-310)” Mr. S K Behera
20.07.2022 09.00 AM Onwards “IRC Presentations (Day-3)” Dr. Biswajit Mondal
19.07.2022 09.00 AM Onwards “IRC Presentations (Day-2)” Dr. Biswajit Mondal
18.07.2022 09.00 AM Onwards “IRC Presentations (Day-1)” Dr. Biswajit Mondal
08.07.2022 09.30 AM Onwards “EDP Program on Hybrid technology for enhancing rice production and livelihood (Day-5)” Dr. GAK Kumar
07.07.2022 09.30 AM Onwards “EDP Program on Hybrid technology for enhancing rice production and livelihood (Day-4)” Dr. GAK Kumar
06.07.2022 09.30 AM Onwards “EDP Program on Hybrid technology for enhancing rice production and livelihood (Day-3)” Dr. GAK Kumar
05.07.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Project Assistant (EAP-295)” Mr. S K Behera
05.07.2022 09.30 AM Onwards “EDP Program on Hybrid technology for enhancing rice production and livelihood (Day-2)” Dr. GAK Kumar
04.07.2022 09.30 AM Onwards “EDP Program on Hybrid technology for enhancing rice production and livelihood (Day-1)” Dr. GAK Kumar
30.06.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for AFO (EAP-349)” Mr. S K Behera
28.06.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Graduate Assistant (EAP-349)” Mr. S K Behera
24.06.2022 03.00 PM Onwards “First Meeting of Second Indian Rice Congress – 2022” Dr. Sanjoy Saha
21.06.2022 11.00 AM Onwards Online Interview for JRF (EAP-362) Mr. S K Behera
20.06.2022 11.00 AM Onwards Online Interview for Project Associate-I (EAP-364) Mr. S K Behera
18.06.2022 11.30 AM Onwards “Director’s Meeting with the staffs of NRRI-RCRRS, Naira” Dr. K. R. Rao
18.06.2022 10.00 AM Onwards Valedictory & Online Training Programme on “National Pension System” (Day-3) Dr. S K Das
17.06.2022 10.00 AM Onwards Inauguration & Online Training Programme on “National Pension System” (Day-2) Dr. S K Das
16.06.2022 10.00 AM Onwards “Inauguration & Online Training Programme on “National Pension System” (Day-1) Dr. S K Das
16.06.2022 10.00 AM Onwards “One Day Awareness Programme on PPV&FR Act 2001, Biological Diversity Act 2002 and Conservation and cultivation of Indigenous Rice Varieties” Dr. B C Patra
09.06.2022 02.00 PM Onwards “9th AKAM Special Talk by Prof (Dr) Nicholas J Talbot, FRS, ED & Group Leader, TSL, Norwich, UK” Dr. P C Rath
30.05.2022 03.00 PM Onwards “Special Talk by Dr. K. Yella Reddy, Dean, ANGRAU, Andhra Pradesh” Dr. P C Rath
26.05.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for AFO (EAP-345)” Mr. S K Behera
25.05.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Graduate Assistant (EAP-345)” Mr. S K Behera
24.05.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Project Assistant (EAP-365)” Mr. S K Behera
24.05.2022 09.30 AM Onwards “Incentivizing Review Meeting” Dr. M J Baig
23.05.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Jr. Research Fellow (EAP-365)” Mr. S K Behera
20.05.2022 11.00 AM Onwards “Online Orientation Programme on Filling APAR in SPARROW” Mr. S K Behera
12.05.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Community Mobilizer (EAP-359)” Mr. S K Behera
11.05.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for Office Assistant (EAP-359)” Mr. S K Behera
10.05.2022 03.00 PM Onwards “Online Interview for Senior Research Fellow (EAP-359)” Mr. S K Behera
05.05.2022 10.00 AM Onwards “Pension Adalat – 2022” Dr. Sunil Kumar Das
20.04.2022 10.00 AM Onwards Valedictory Session & Online Training Programme on “Pension & Retirement Benefits” (Day-3) Dr. Sunil Kumar Das
19.04.2022 10.00 AM Onwards Online Training Programme on “Pension & Retirement Benefits” (Day-2) Dr. Sunil Kumar Das
18.04.2022 10.00 AM Onwards Inaugural Session & Online Training Programme on “Pension & Retirement Benefits” (Day-1) Dr. Sunil Kumar Das
16.04.2022 03.00 PM to 06:00 PM (3 Hrs.) “Advisory Committee Meeting of M. Sc (IARI-Jharkhand) Students” Dr. Amrita Banerjee
30.03.2022 11.00 AM Onwards “Hindi Workshop on Use of Unicode in Hindi Typing” Mr. B K Mohanty
29.03.2022 03.00 PM Onwards 7th AKAM Special Talk on “Dissecting and deploying plant immune receptor mechanisms for crop protection” by Prof (Dr) Jonathan D G Jones, University of East Anglia, UK Dr. P C Rath
29.03.2022 12.00 PM Onwards Training on ‘Implementation of SPARROW in ICAR’ AAO, Legal & Confidential Cell
29.03.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for the post of Field Assistant (EAP-361)” Mr. S K Behera
28.03.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for the post of Technical Assistant (EAP-361)” Mr. S K Behera
26.03.2022 11.00 AM Onwards “Online Interview for the post of JRF (EAP-361)” Mr. S K Behera
23.03.2022 10.00 A.M. Onwards “Pension Adalat with the Pensioners/ Family Pensioners under PAU-19” Dr. S K Das
21.03.2022 11.00 A.M. Onwards “Online Interview for Young Professional-I (EAP-353)” Mr. S K Behera
16.03.2022 02.30 P.M. Onwards “Resilience Project Half Yearly Progress Review” Dr. A.K. Nayak
15.03.2022 10.30 A.M. to 5.00 P.M “Contagious disease of cattle and their treatment and control (Day-3)” Dr. Shiv Mangal Prasad
14.03.2022 03.00 P.M. Onwards “Valedictory Function of Three Months student training program under Skill Vigyan” Dr. Parameswaran C
14.03.2022 11.00 A.M. Onwards “Online Interview for Sr. Research Fellow (EAP-357)” Mr. S K Behera
14.03.2022 10.30 A.M. to 5.00 P.M “Contagious disease of cattle and their treatment and control (Day-2)” Dr. Shiv Mangal Prasad
13.03.2022 10.30 A.M. to 5.00 P.M “Contagious disease of cattle and their treatment and control (Day-1)” Dr. Shiv Mangal Prasad
12.03.2022 10.30 A.M. to 5.00 P.M “Preparation of concentrate for dairy cow (Day-3)” Dr. Shiv Mangal Prasad
11.03.2022 11.00 A.M. Onwards “Online Interview for Sr. Research Fellow (EAP-356)” Mr. S K Behera
11.03.2022 10.30 A.M. to 5.00 P.M “Preparation of concentrate for dairy cow (Day-2)” Dr. Shiv Mangal Prasad
10.03.2022 10.30 A.M. to 5.00 P.M “Preparation of concentrate for dairy cow (Day-1)” Dr. Shiv Mangal Prasad
09.03.2022 10.30 A.M. to 5.00 P.M “Care and management of dairy cow (Day-3)” Dr. Shiv Mangal Prasad
08.03.2022 04:00 PM Onwards Special Talk on “Translational Taxonomy – From Microbiomes to Microbiome” Prof (Dr) Carolee T. Bull, Pennsylvania State University, USA Dr. Shiv Mangal Prasad
08.03.2022 11.00 A.M. Onwards “Online Interview for Project Assistant (EAP-360)” Mr. S K Behera
08.03.2022 10.30 A.M. to 5.00 P.M “Care and management of dairy cow (Day-2)” Dr. Shiv Mangal Prasad
07.03.2022 02.30 P.M. Onwards “Project Meeting of Dr. A.K. Nayak, Head, CPD” Dr. A.K. Nayak
07.03.2022 10.30 A.M. to 5.00 P.M “Care and management of dairy cow (Day-1)” Dr. Shiv Mangal Prasad
25.02.2022 02:30 PM Onwards “IJSC Re-Election Nominations Scrutiny Meeting” Dr. S D Mohapatra
19.02.2022 10:30 AM Onwards “EDP on Benefit and scope of Biofertilizer technology for sustainable rice production (Day-6)” Dr. Upendra Kumar
18.02.2022 04:00 PM Onwards “PhD Result Thesis Seminar of Mr. Hari Narayan Verma” Dr. Sanghmitra Samantray
18.02.2022 10:30 AM Onwards “EDP on Benefit and scope of Biofertilizer technology for sustainable rice production (Day-5)” Dr. Upendra Kumar
17.02.2022 10:30 AM Onwards “EDP on Benefit and scope of Biofertilizer technology for sustainable rice production (Day-4)” Dr. Upendra Kumar
16.02.2022 10:30 AM Onwards “EDP on Benefit and scope of Biofertilizer technology for sustainable rice production (Day-3)” Dr. Upendra Kumar
15.02.2022 03:30 PM Onwards “Special Talk on “Intellectual Property Rights: Retrospective and Perspectives” by Dr. O.N. Singh, VC, BAU, Ranchi” Dr. P C Rath
15.02.2022 10:30 AM Onwards Webinar on “Climate Smart Rice Farming” Dr. Anjani kumar
15.02.2022 10:30 AM Onwards “EDP on Benefit and scope of Biofertilizer technology for sustainable rice production (Day-2)” Dr. Upendra Kumar
14.02.2022 10:30 AM Onwards “EDP on Benefit and scope of Biofertilizer technology for sustainable rice production (Day-1)” Dr. Upendra Kumar
11.02.2022 11:00 AM Onwards “Online Interview for Research Associate-I (EAP-352)” Mr. Santosh Kumar Behera
11.02.2022 09:30 AM to 02:30 PM (5 Hrs.) “IJSC Polling Event and Counting” Dr. S D Mohapatra
10.02.2022 10:30 AM Onwards “Online Interview for Field Worker (EAP-353)” Mr. Santosh Kumar Behera
09.02.2022 11:00 AM Onwards “Online Interview for Young Professional-II (EAP-353)” Mr. Santosh Kumar Behera
08.02.2022 11:00 AM Onwards “Online Interview for Young Professional-I under HRD Cell” Mr. Santosh Kumar Behera
07.02.2022 11:00 AM Onwards “Online Interview for SRF (EAP-353)” Mr. Santosh Kumar Behera
01.02.2022 03:00 PM to 04:00 PM (1 Hr.) “IJSC Election Committee Meeting” Dr. S D Mohapatra
31.01.2022 11:00 AM Onwards “Price Fixation Committee Meeting of RCRRS, Naira” Mr. Satyabrata Nayak
29.01.2022 02:30 PM to 05:30 PM (3 Hrs.) “Entrepreneurship Development Program on Certification in Organic Farming Practices” Dr. GAK Kumar
29.01.2022 10:30 AM Onwards “Backyard poultry farming and Zoonotic disease of poultry and its management (Day-3)” Dr. Sudhanshu Shekhar
28.01.2022 03:30 PM Onwards 4th AKAM Special Talk on “A Mutation is A Mutation is A Mutation” by Prof. Detlef Weigel, Managing Director, Max Planck Institute for Biology, Tübingen, Germany Dr. P C Rath
28.01.2022 10:30 AM Onwards “Backyard poultry farming and Zoonotic disease of poultry and its management (Day-2)” Dr. Sudhanshu Shekhar
27.01.2022 04:00 PM “Condolence Meeting” Mr. V. Ganesh Kumar
27.01.2022 02:30 PM to 05:30 PM (3 Hrs.) “Entrepreneurship Development Program on Certification in Organic Farming Practices” Dr. GAK Kumar
27.01.2022 10:30 AM Onwards “Backyard poultry farming and Zoonotic disease of poultry and its management (Day-1)” Dr. Sudhanshu Shekhar
26.01.2022 07:30 AM Onwards “Celebration of 73rd Republic Day” Mr. V. Ganesh Kumar
24.01.2022 11:45 AM Onwards “Celebration of National Girl Child Day” Dr. Sushmita Munda
22.01.2022 10:30 AM Onwards “Backyard poultry farming and Zoonotic disease of poultry and its management (Day-3)” Dr. Sudhanshu Shekhar
21.01.2022 04:30 PM to 05:30 PM (1 Hr.) “IJSC Election Committee meeting” Dr. S D Mohapatra
21.01.2022 10:30 AM Onwards “Backyard poultry farming and Zoonotic disease of poultry and its management (Day-2)” Dr. Sudhanshu Shekhar
20.01.2022 10:30 AM Onwards “Backyard poultry farming and Zoonotic disease of poultry and its management (Day-1)” Dr. Sudhanshu Shekhar
20.01.2022 10:00 AM to 03:00 PM (5 Hrs.) “Workshop on Integrated Farming System with special focus on Lac cultivation, Poultry rearing and Protected vegetable cultivation (DAY-5)” Dr. Shiv Mangal Prasad
19.01.2022 10:00 AM to 03:00 PM (5 Hrs.) “Workshop on Integrated Farming System with special focus on Lac cultivation, Poultry rearing and Protected vegetable cultivation (DAY-4)” Dr. Shiv Mangal Prasad
18.01.2022 03:30 PM to 04:30 PM (1 Hr.) “Meeting of CRURRS Scientific Staffs” Dr. Somnath Roy
18.01.2022 10:00 AM to 03:00 PM (5 Hrs.) “Workshop on Integrated Farming System with special focus on Lac cultivation, Poultry rearing and Protected vegetable cultivation (DAY-3)” Dr. Shiv Mangal Prasad
17.01.2022 10:00 AM to 03:00 PM (5 Hrs.) “Workshop on Integrated Farming System with special focus on Lac cultivation, Poultry rearing and Protected vegetable cultivation (DAY-2)” Dr. Shiv Mangal Prasad
16.01.2022 10:00 AM to 03:00 PM (5 Hrs.) “Workshop on Integrated Farming System with special focus on Lac cultivation, Poultry rearing and Protected vegetable cultivation (DAY-1)” Dr. Shiv Mangal Prasad
15.01.2022 11:00 AM Onwards “HoDs Meeting” PS to Director
14.01.2022 02:30 PM Onwards “IJSC Election Committee meeting” Dr. S D Mohapatra
14.01.2022 10:30 AM to 01:30 PM (3 Hrs.) “Discussion on Vision 2050 Document” Dr. N.N. Jambhulkar
13.01.2022 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “ITMC Meeting” Dr. B C Patra
12.01.2022 02:30 PM Onwards “Online Interview for Agricultural Field Operator (EAP-350)” Mr. Santosh Kumar Behera
12.01.2022 10:30 AM Onwards “Online Interview for Sr. Research Fellow (EAP-350)” Mr. Santosh Kumar Behera
07.01.2022 10:30 AM Onwards “EDP on Mass production of bioagents for insect pest management in rice (DAY-5)” Dr. Basana Gowda, G.
06.01.2022 10:30 AM Onwards “EDP on Mass production of bioagents for insect pest management in rice (DAY-4)” Dr. Basana Gowda, G.
05.01.2022 03:30 PM to 04:30 PM (1 Hr.) “Review Meeting of Project EAP-312” Dr. S K Pradhan
05.01.2022 10:30 AM Onwards “EDP on Mass production of bioagents for insect pest management in rice (DAY-3)” Dr. Basana Gowda, G.
04.01.2022 11:00 AM Onwards “Online Interview for Field Assistant (EAP-351)” Mr. Santosh Kumar Behera
04.01.2022 10:30 AM Onwards “EDP on Mass production of bioagents for insect pest management in rice (Day-2)” Dr. Basana Gowda, G.
03.01.2022 11:00 AM Onwards “Online Interview for Senior Research Fellow (EAP-351)” Mr. Santosh Kumar Behera
03.01.2022 10:30 AM Onwards “EDP on Mass production of bioagents for insect pest management in rice (Day-1)” Dr. Basana Gowda, G.
01.01.2022 12:00 PM Onwards “Interactive Meeting of Director with the Staff Members” Director
31.12.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Online Interview for Young Professional-II (EAP-348)” Mr. Santosh Kumar Behera
29.12.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Online Interview for Agricutltural Field Operator (EAP-347)” Mr. Santosh Kumar Behera
28.12.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Online Interview for Graduate Assistant (EAP-347)” Mr. Santosh Kumar Behera
24.12.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Online Interview for Graduate Assistant under EAP-337” Head SSD
23.12.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “PhD. Thesis Presentation” Dr. Arup K. Mukherjee
23.12.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Online Interview for Project Coordinator under EAP-329 & 330” Head SSD
18.12.2021 03:30 PM to 05:30 PM (2 Hrs.) “HRD Synopsis and Result Presentation” Dr. Parameswaran C
18.12.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Online Interview for Field Assistant (EAP-324)” Mr. Santosh Kumar Behera
14.12.2021 10:00 AM to 12:00 PM (2 Hrs.) “Review meeting of the ARRW National Symposium 2021” Dr. M.J. Baig
09.12.2021 04:00 PM to 06:00 PM (2 Hrs.) “ARRW Executive Committee Meeting” Dr. M.J. Baig
07.12.2021 10:00 AM to 01:00 PM (3 Hrs.) “Special Talk on “CRISPR/CAS-enabled crop precision breeding and disease diagnostics” by Prof. Yinong Yang” Dr. P C Rath
05.12.2021 10:30 AM to 03:30 PM (5 Hrs.) “Celebration of World Soil Day” Dr. Anjani Kumara
03.12.2021 10:00 AM to 06:00 PM (7 Hrs.) “Incentivizing Review Meeting” Dr. M.J. Baig
02.12.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Online Interview for Agricultural Field Operator (EAP-326)” Mr. Santosh Kumar Behera
01.12.2021 11:00 AM to 03:00 PM (4 Hrs.) “Online Interview for Graduate Assistant (EAP-326)” Mr. Santosh Kumar Behera
30.11.2021 03:30 PM On wards “Farewell Meeting of Dr. Dipankar Maiti, Director (A)” Dr. K. Chakraborty
30.11.2021 11:00 AM to 03:00 PM (4 Hrs.) “Online Interview for Scientific Administrative Assistant (EAP-310 & 312)” Mr. Santosh Kumar Behera
26.11.2021 11:00 AM to 12:00 PM (1 Hr.) “Meeting with Dr. Srinivisa Rao to discuss issues about MOU for CR Dhan 311 (Mukul)” Dr. Krishnendu Chattopadhyay
25.11.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Online Interview for Young Professional-II (EAP-321)” Mr. Santosh Kumar Behera
25.11.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Joint Meeting of ARRW EC & Organizing Committee of National Symposium 2021” Dr. M.J. Baig
23.11.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Online Interview for Agricultural Field Operator (EAP-322)” Mr. Santosh Kumar Behera
22.11.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Online Interview of Senior Research Fellow (EAP-322)” Mr. Santosh Kumar Behera
20.11.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Online Interview for Senior Research Fellow (EAP-197)” Mr. Santosh Kumar Behera
20.11.2021 10:30 AM to 12:30 PM (2 Hrs.) “Ph.D. Viva Voce of Ms. Gayatri Gouda” Dr. Lambodar Behera
20.11.2021 10:00 AM to 03:00 PM (5 Hrs.) “Workshop on Integrated Farming System with special focus on Mushroom Production and Apiculture” Dr. Shiv Mangal Prasad
19.11.2021 10:00 AM to 03:00 PM (5 Hrs.) “Workshop on Integrated Farming System with special focus on Mushroom Production and Apiculture” Dr. Shiv Mangal Prasad
18.11.2021 10:00 AM to 03:00 PM (5 Hrs.) “Workshop on Integrated Farming System with special focus on Mushroom Production and Apiculture” Dr. Shiv Mangal Prasad
17.11.2021 10:00 AM to 05:00 PM (7 Hrs.) “Virtual Monitoring of the AICRIP Centers under Zone III & Zone IV” Dr. B.C. Patra
17.11.2021 10:00 AM to 03:00 PM (5 Hrs.) “Workshop on Integrated Farming System with special focus on Mushroom Production and Apiculture” Dr. Shiv Mangal Prasad
16.11.2021 10:00 AM to 03:00 PM (5 Hrs.) “Workshop on Integrated Farming System with special focus on Mushroom Production and Apiculture” Dr. Shiv Mangal Prasad
16.11.2021 10:00 AM to 05:00 PM (7 Hrs.) “Virtual Monitoring of the AICRIP Centers under Zone III & Zone IV (Day-1)” Dr. B.C. Patra
15.11.2021 10:00 AM to 07:00 PM (9 Hrs.) “ARS Scientist CAS Promotion” Mr. Santosh Kumar Behera
13.11.2021 10:00 AM to 07:00 PM (9 Hrs.) “ARS Scientist CAS Promotion” Mr. Santosh Kumar Behera
12.11.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Ph.D. Thesis of Mrs. Sujata Das” Dr. S K Pradhan
12.11.2021 10:00 AM to 07:00 PM (9 Hrs.) “ARS Scientist CAS Promotion” Mr. Santosh Kumar Behera
11.11.2021 10:00 AM to 07:00 PM (9 Hrs.) “ARS Scientist CAS Promotion” Mr. Santosh Kumar Behera
10.11.2021 10:00 AM to 07:00 PM (9 Hrs.) “ARS Scientist CAS Promotion” Mr. Santosh Kumar Behera
09.11.2021 10:00 AM to 07:00 PM (9 Hrs.) “ARS Scientist CAS Promotion” Mr. Santosh Kumar Behera
05.11.2021 10:00 PM to 01:00 PM (3 Hrs.) “DUS Monitoring of Rice” Dr. B.C. Patra
02.11.2021 02:30 PM to 05:30 PM (3 Hrs.) “30th Dr. Gopinath Sahu Memorial Lecture” Dr. M J Baig
01.11.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Valedictory Programme of Vigilance Awareness Week-2021” Dr. P Bhattacharyya
01.11.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Divisional Monthly Meeting of SSD” Dr. N. N. Jambhulkar
31.10.2021 10:00 AM to 11:00 AM (1 Hr.) “Observance of Rashtriya Ekta Diwas (National Unity Day)” Mr. Satyabrata Nayak
26.10.2021 09:00 AM to 06:00 PM (9 Hrs.) “27th Research Advisory Committee Meeting” Dr. B.C. Patra
22.10.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Interview for Young Professional-I” Mr. Santosh Kumar Behera
17.10.2021 04:00 PM to 07:00 PM (3 Hrs.) “Interaction of Dr. V V Sadamate, Member, RAC with SSD Scientists” Dr. S.K. Mishra
08.10.2021 11:00 AM to 12:30 PM (1 Hr. & 30 Mins.) “Online Interview for Senior Research Fellow” Mr. Santosh Kumar Behera
08.10.2021 03:30 PM to 05:30 PM (2 Hrs.) “Institute Bi-Monthly Meeting” Dr. S D Mohapatra
07.10.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Closing Ceremony of Hindi Fortnight 2021” Mr. Bibhu Kalyan Mohanty
05.10.2021 11:00 AM to 03:30 PM (4 Hrs. & 30 Mins.) “Online Interview for Agricultural Field Operator” Mr. Santosh Kumar Behera
04.10.2021 11:00 PM to 01:30 PM (2 Hrs. & 30 Mins.) “Online Interview for Senior Research Fellow” Mr. Santosh Kumar Behera
01.10.2021 12:00 PM to 01:00 PM (1 Hr.) “Divisional Bi-Monthly Meeting of Crop Protection Division” Dr. P C Rath
27.09.2021 10:30 PM to 01:00 PM (2 Hrs. & 30 Mins.) “Online Interview for the post of Graduate Assistant (EAP-341)” Mr. Santosh Kumar Behera
24.09.2021 02:45 PM Onwards “Online Interview for the post of Lab cum Field Worker (EAP-344)” Mr. Santosh Kumar Behera
24.09.2021 11:45 AM Onwards “Online Interview for the post of Young Professional-I (EAP-344)” Mr. Santosh Kumar Behera
24.09.2021 10:30 AM Onwards “Online Interview for the post of AFO (EAP-342)” Mr. Santosh Kumar Behera
23.09.2021 10:30 AM Onwards “Online Interview for the post of Graduate Assistant (EAP-342)” Mr. Santosh Kumar Behera
22.09.2021 09:30 AM to 03:30 PM (6 Hrs.) “Interface Meeting” Director
21.09.2021 03:30 AM to 05:30 PM (2 Hrs.) “Joint Meeting of ARRW EC and Organizing Committee of National Symposium 2021” Dr. M J Baig
21.09.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “HOD’s Meeting” Dr. Padmini Swain
18.09.2021 03:00 PM to 06:00 PM (3 Hrs.) “ITMC Meeting” Dr. B C Patra
15.09.2021 10:30 AM to 05:00 PM (6 Hrs. & 30 Mins.) “Online Interview of Young Professional-II (EAP-245)” Mr. Santosh Kumar Behera
14.09.2021 03:30 PM to 04:30 PM (1 Hr.) “Celebration of Hindi Divas-2021” Mr. Bibhu Kalyan Mohanty
14.09.2021 10:30 PM to 01:00 PM (2 Hrs. & 30 Mins.) “Online Interview of Senior Research Fellow (EAP-245)” Mr. Santosh Kumar Behera
13.09.2021 11:00 AM to 01:00 PM (1 Hr.) “Hindi Meeting” Mr. Bibhu Kalyan Mohanty
09.09.2021 11:30 PM to 01:00 PM (1 Hr. & 30 Mins.) “Quarterly Meeting of Official Language Implementation Committee” Director
08.09.2021 03:00 PM to 04:00 PM (1 Hr.) “Dispensary Committee Meeting” Mr. Subodh Kumar Sahu
07.09.2021 11:00 AM Onwards Special Talk on “Genomics of Wild and Domesticated Rice” by Prof. Robert Henry Dr. P C Rath
06.09.2021 03:30 PM to 04:30 PM (1 Hr.) “ITMC Meeting” Dr. B C Patra
02.09.2021 03:30 PM Onwards “General Meeting of CRURRS, Hazaribag” Dr. Amrita Banerjee
27.08.2021 03:30 PM to 05:30 PM (2 Hrs.) “ARRW Executive Committee Meeting” Dr. M. J. Baig
27.08.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “ITMC Meeting” Dr. B.C. Patra
25.08.2021 12:00 PM to 01:30 PM (1 Hr. & 30 Mins.) “Divisional Seminar of Crop Production Division” Dr. Debarati Bhaduri
18.08.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) Special Talk on “Agripreneurship Led Extension” by Dr P Chandra Shekara, Director General, MANAGE, Hyderabad Dr. P C Rath
16.08.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “HoD Meeting” Director
15.08.2021 08:45 AM Onwards “Celebration of 75th Independence Day at NRRI” Director
05.08.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “IRC Presentations” Dr. Padmini Swain
04.08.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “HoD’s Meeting” Director
31.07.2021 03:30 PM to 05:30 PM (2 Hrs.) “CRISPR-diagnostics project proposal” Dr. Kutubuddin Ali Molla
30.07.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Institute Bi-Monthly Meeting” Dr. S D Mohapatra
29.07.2021 11:30 AM to 01:30 PM (2 Hrs.) “NASF Project (EAP-311) Meeting (Day-2)” Dr. P Panneerselvam
28.07.2021 02:45 PM to 05:00 PM (2 Hrs. & 15 Mins.) “DGCA meeting for research and development of rice crop using drones” Dr. Basana Gowda, G.
28.07.2021 11:30 AM to 01:30 PM (2 Hrs.) “NASF Project (EAP-311) Meeting (Day-1)” Dr. P Panneerselvam
27.07.2021 03:30 PM to 05:00 PM (1 Hr. & 30 Mins.) “Divisional Monthly Meeting of Crop Improvement Division” Mr. Manoranjan Swain
23.07.2021 03:30 AM to 05:00 PM (1 Hr. & 30 Mins.) “Divisional Monthly Meeting of Crop Protection Division” Dr. P C Rath
22.07.2021 12:30 PM to 03:00 PM (2 Hrs. & 30 Mins.) “HoD’s Meeting” Mr. S K Sinha
19.07.2021 09:00 AM to 07:00 PM (10 Hrs.) “IRC Meeting (Day-4)” Dr. Padmini Swain
15.07.2021 09:00 AM to 07:00 PM (10 Hrs.) “IRC Meeting (Day-3)” Dr. Padmini Swain
14.07.2021 09:00 AM to 07:00 PM (10 Hrs.) “IRC Meeting (Day-2)” Dr. Padmini Swain
13.07.2021 09:00 AM to 07:00 PM (10 Hrs.) “IRC Meeting (Day-1)” Dr. Padmini Swain
05.07.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “HoD Meeting” Director
02.07.2021 11:00 AM to 05:00 PM (6 Hrs.) “Online Interview for the Position of Young Professional-I” Mr. S K Behera
01.07.2021 11:00 AM to 12:00 PM (1 Hr.) “SVRC Discussion” Director
30.06.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Flagship Project Presentation” Dr. S K Pradhan
30.06.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Review Meeting on COVID Pandemic Situation” Director
29.06.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Institute Technology Management Committee (ITMC) Meeting” Dr. B.C. Patra
25.06.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “HoD Meeting” Director
24.06.2021 10:30 AM to 05:30 PM (7 Hrs.) “DRC Meeting of Crop Production Division” Dr. Sushmita Munda
22.06.2021 10:00 AM to 12:00 PM (2 Hrs.) “Meeting on Rice Quality” Director
22.06.2021 02:00 PM to 05:00 PM (3 Hrs.) “Review Meeting of RESILIENCE project” Dr. A.K. Nayak
21.06.2021 03:30 PM to 06:30 PM (3 Hrs.) “Ph.D. Thesis viva-voce examination of Ms Deeptirekha Behera” Dr. M.J. Baig
21.06.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Pre-IRC Meeting of Crop Protection Division” Dr. P C Rath
21.06.2021 07:00 AM to 08:30 AM (1 Hr. & 30 Mins.) “International Yoga Day Celebration at ICAR – NRRI” Dr. B B Panda
18.06.2021 10:00 AM to 05:00 PM (7 Hrs.) “Divisional Research Council Meeting of Crop Improvement Division” Dr. B C Patra
16.06.2021 04:30 PM to 05:30 PM (1 Hr.) “Review Meeting on COVID Pandemic Situation” Director
15.06.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Discussion on Un-skilled services at Farm Section” Director
09.06.2021 04:00 PM to 06:00 PM (2 Hrs.) “HoD Meeting on SFC Discussion” Director
07.06.2021 11:00 AM to 02:00 PM (3 Hrs.) “Review of COVID Situation and Review of Research Programmes” Director
31.05.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Meeting on Review of COVID-19 Status” Director
29.05.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Price Fixation of Agriculture Operation Works” Mr. Subodh Kumar Sahu
27.05.2021 11:30 PM to 01:00 PM (1 Hr. & 30 Mins.) “Enquiry Committee Meeting” Mr. Satyabrata Nayak
23.05.2021 10:00 AM to 11:30 AM (1 Hr. & 30 Mins.) “Vaccination Drive at NRRI Campus” Director
21.05.2021 01:00 PM to 02:00 PM (1 Hr.) “Management of COVID-19 Positive Cases in INS Hostel” Director
21.05.2021 11:30 AM to 01:30 PM (1 Hr. & 30 Mins.) “Price Fixation Sub Committee Meeting” Dr. Biswajit Mondal
20.05.2021 11:00 AM to 12:30 PM (1 Hr. & 30 Mins.) “Price Fixation Committee Meeting on Agril. Operation Works” Mr. Subodh Kumar Sahu
19.05.2021 11:00 AM to 12:30 PM (1 Hr. & 30 Mins.) “Review meeting of COVID Pandemic situation” Director
18.05.2021 11:00 AM to 12:00 PM (1 Hr.) “Price Fixation Committee Meeting” Mr. Subodh Kumar Sahu
17.05.2021 11:00 AM to 12:00 PM (1 Hr.) “Regional Committee-II Meeting” Director
13.05.2021 12:00 PM to 01:00 PM (1 Hr.) “Review of COVID situation & finalize course of action during lock down” Director
13.05.2021 11:00 AM to 12:00 PM (1 Hr.) “Vetting of CPWD Justification for NRRI Auditorium” Mr. Subodh Kumar Sahu
12.05.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Discussion on revised SFC for the year 2021-2025” Director
08.05.2021 03:00 PM to 04:00 PM (1 Hr.) “Discussion on Smooth Management of NRRI Dispensary” Dr. A. K. Nayak
08.05.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Enquiry Committee Meeting” Mr. Satyabrata Nayak
06.05.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Reviewing COVID situation” Director
06.05.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Meeting of Standing Committee on Cost and Time Overrun in respect of Construction of Auditorium” Director
05.05.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Divisional Monthly Meeting (Crop Production Division)” Dr. A. K. Nayak
04.05.2021 11:00 AM to 12:00 PM (1 Hr.) “Interaction Meeting on COVID” Director
03.05.2021 03:30 PM to 05:00 PM (2 Hrs. & 30 Mins.) “AICRIP Core Group Meeting” Dr. Sushanta Kumar Dash
03.05.2021 11:30 AM to 01:30 PM (2 Hrs.) “Review of COVID situation & finalize course of action during scheduled Odisha lockdown announcement” Director
03.05.2021 10:30 AM to 11:30 AM (1 Hr.) “Regarding Contractual Labour Issue” Director
30.04.2021 12:15 PM to 01:45 PM (1 Hr. & 30 Mins.) “Review Meeting for COVID-19 Situation” Director
29.04.2021 12:45 PM to 01:45 PM (1 Hr.) “HoD Meeting” Director
28.04.2021 11:00 AM to 01:30 PM (2 Hrs. & 30 Mins.) “Discussion on Proceedings of RCM II” Dr. S K Pradhan
25.04.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Discussion on Submitting Agricultural Research Management System Format” Director
30.04.2021 10:00 AM to 01:00 PM (3 Hrs.) “16th Scientific Advisory Committee Meeting of KVK, Koderma” Mrs. Chanchila Kumari
23.04.2021 07:00 PM to 09:30 PM (1 Hr. & 30 Mins.) Cultural Evening “MADHURAM” Director
23.04.2021 10:00 AM to 06:00 PM (8 Hrs.) “Celebration of Platinum Jubilee Foundation Day 2021” Director
22.04.2021 12:00 PM to 01:00 PM (1 Hr.) “FARMERS’-SCIENTISTS’ INTERACTION” Dr. P.C. Rath
22.04.2021 10:00 AM to 12:00 PM (2 Hrs.) “Platinum Jubilee Foundation Day Lecture” Dr. B C Patra
21.04.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Final Review Meeting of the Organizing Committee for celebration of Platinum Jubilee Foundation Day” Dr. S K Mishra
19.04.2021 12:00 PM to 02:00 PM (2 Hrs.) “HoD’s Meeting to Discuss & Review COVID Issue” Director
16.04.2021 11:00 AM to 02:00 PM (3 Hrs.) “NASF Project EAP-311 Review Meeting” Dr. P Panneerselvam
13.04.2021 03:30 PM to 05:30 PM (2 Hrs.) “Discussion on NRRI Song and HoD’s Meeting” Director
13.04.2021 11:00 AM to 02:00 PM (3 Hrs.) “10,000 FPOs formation and promotion through CBBO (NRRI)” Dr. GAK Kumar
12.04.2021 11:00 AM to 05:00 PM (6 Hrs.) “RCM-II Six Monthly Review Meeting” Dr. S K Pradhan
09.04.2021 10:30 AM to 12:30 AM (2 Hrs.) “Review Meeting of the PJFD Organizing Committee” Dr. S K Mishra
06.04.2021 10:30 AM to 11:30 AM (1 Hr.) “Divisional Monthly Meeting of Crop Protection Division” Dr. P.C. Rath
05.04.2021 03:30 PM to 05:30 PM (2 Hrs.) “Synopsis Presentation of MSc Students, CPD” Dr. Pratap Bhattacharyya
05.04.2021 11:30 AM to 01:30 PM (2 Hrs.) “PhD Synopsis Presentation” Dr. Sanghamitra Samantaray
02.04.2021 11:00 AM “Sub1 gene from O. nivara” Director
26.03.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Platinum Jubilee Lecture by Prof. S.K. Sopory” Dr. B C Patra
25.03.2021 04:00 PM to 05:00 PM (1 Hrs.) “Review Meeting of the PJFD Organizing Committee” Dr. S K Mishra
25.03.2021 11:30 AM to 02:30 PM (2 Hrs.) “34th IMC Meeting” Mr. Subodh Kumar Sahu
23.03.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Platinum Jubilee Lecture by Dr. A.K. Singh, DDG (Ag. Extension)” Dr. B C Patra
17.03.2021 07:30 PM to 09:30 PM (2 Hrs.) Platinum Jubilee Lecture by Prof. Michael Purugganan on the topic “The origin and spread of rice” Dr. B C Patra
17.03.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Review Meeting of the PJFD Organizing Committee” Dr. S K Mishra
15.03.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “IPR: GIs of Odisha” Dr. B C Patra
10.03.2021 02:30 PM to 04:30 PM (2 Hrs.) “Bilateral AICRIP Meeting” Dr. B C Patra
10.03.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Beekeeping Training” Dr. BASANA GOWDA, G.
08.03.2021 02:30 PM to 05:30 PM (3 Hrs.) “Celebration of International Women’s Day” Dr. Sanghamitra Samantaray
08.03.2021 12:30 PM to 01:30 PM (1 Hrs.) “Valedictory Function of Faculty Training Program” Dr. Parameswaran C
06.03.2021 03:30 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Statistical analysis in QTL mapping” Dr. Parameswaran C
06.03.2021 10:30 AM to 12:30 PM (2 Hrs.) “Genomics assisted breeding” Dr. Parameswaran C
05.03.2021 02:30 PM to 05:30 PM (3 Hrs.) “IPR in Agricultural Research” Dr. Parameswaran C
05.03.2021 11:30 AM to 01:30 PM (2 Hrs.) “Genome editing for rice improvement” Dr. Parameswaran C
04.03.2021 02:30 PM to 05:30 PM (3 Hrs.) “New markers development using genomic approaches” Dr. Parameswaran C
01.03.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Multiple trait improvement in rice” Dr. Parameswaran C
01.03.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Divisional Monthly Meeting (Crop Production Division)” Dr. A. K. Nayak
27.02.2021 02:30 PM to 04:30 PM (2 Hrs.) “Gene and QTL mapping” Dr. Parameswaran C
27.02.2021 10:30 AM to 01:30 PM (3 Hrs.) Platinum Jubilee Talk on “Scientific Principles with philosophical underpinnings relevant to societal development” Dr. B C Patra
26.02.2021 10:30 AM to 12:30 PM (2 Hrs.) “Marker assisted breeding in rice” Dr. Parameswaran C
25.02.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Platinum Jubilee Lecture by Dr. Pete Smith” Dr. B C Patra
24.02.2021 11:30 AM to 02:30 PM (3 Hrs.) “Genome-editing for disease resistance in rice” Dr. Parameswaran C
23.02.2021 04:00 AM to 06:00 PM (2 Hrs.) “NRRI Light Traps: Advanced Tools for Insect Pests Monitoring and Management” Dr. S D Mohapatra
22.02.2021 10:30 AM to 02:30 PM (4 Hrs.) “Genome editing approaches for crop improvement” Dr. Parameswaran C
22.02.2021 11:30 AM to 01:30 PM (2 Hrs.) “Genomics Assisted Breeding” Dr. Parameswaran C
20.02.2021 10:30 AM to 12:30 PM (2 Hrs.) “Genomic Selection in Plants” Dr. Parameswaran C
19.02.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Flagship Project Proposal Presentation” Dr. Padmini Swain
18.02.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Review meeting of RCM-II Conduct Committee” Dr. Koushik Chakraborty
16.02.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “DBT(GoI)-DST (Govt. of Odisha) Skill Vigyan Faculty Training program” Dr. Parameswaran C
15.02.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “1st preparatory meeting for celebration of International Women Day” Dr. Padmini Swain
15.02.2021 11:00 AM to 12:00 PM (1 Hrs.) “Discussion on Purchase of UAV with accessories” Dr. S D Mohapatra
13.02.2021 11:00 AM to 02:00 PM (3 Hrs.) Workshop on “Diversification of rice-fallows and rice straw management in eastern region” Dr. Mohammad Shahid
12.02.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Art of Scientific editing” Dr. Mohammad Shahid
01.02.2021 03:30 PM to 04:30 PM (1 Hrs.) “Gender Budgeting-NRRI” Dr. Parameswaran C
25.01.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Institute Bi-Monthly Meeting” Dr. S D Mohapatra
23.01.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Platinum Jubilee Organizing Committee Meeting” Dr. S K Mishra
22.01.2021 11:00 AM to 12:00 PM (1 Hrs.) “Mahanga Godown Foundation stone layout” Dr. GAK Kumar
21.01.2021 04:30 PM to 7:30 PM (3 Hrs.) “Valedictory Programme” Dr. Sunil Kumar Das
21.01.2021 10:00 AM to 04:00 PM (6 Hrs.) “Online Training on Accrual Accounting (Day-3)” Dr. Sunil Kumar Das
20.01.2021 10:00 AM to 06:00 PM (8 Hrs.) “Online Training on Accrual Accounting (Day-2)” Dr. Sunil Kumar Das
19.01.2021 10:00 AM to 06:00 PM (8 Hrs.) “Online Training on Accrual Accounting (Day-1)” Dr. Sunil Kumar Das
18.01.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Divisional Bi-Monthly Meeting – CPT Division” Dr. P C Rath
16.01.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “NRRI-SAC ISRO Collaborative Project Result Presentation” Dr. S D Mohapatra
15.01.2021 03:30 PM to 05:30 PM (3 Hrs.) “ARRW Executive Committee Meeting” Dr. M J Baig
15.01.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Divisional Monthly Meeting of SSD” Dr. Nitiprasad Jambhulkar
14.01.2021 10:00 AM to 06:00 PM (8 Hrs.) “Online Training on Accrual Accounting (Day-3)” Dr. Sunil Kumar Das
13.01.2021 10:00 AM to 06:00 PM (8 Hrs.) “Online Training on Accrual Accounting (Day-2)” Dr. Sunil Kumar Das
12.01.2021 10:00 AM to 06:00 PM (8 Hrs.) “Online Training on Accrual Accounting (Day-1)” Dr. Sunil Kumar Das
11.01.2021 11:00 AM to 02:00 PM (3 Hrs.) “Brainstroming Session for reorientation/formulation/development of Flagship Projects” Dr. Padmini Swain
10.01.2021 03:30 PM to 05:30 PM (3 Hrs.) “EFC Meeting” Dr. Mohammad Shahid
08.01.2021 03:00 PM to 06:00 PM (3 Hrs.) “Second meeting of the PME Cell regarding progress of Institute ranking document” Dr. Padmini Swain
08.01.2021 10:30 AM to 01:30 PM (3 Hrs.) “Second meeting of the PME Cell regarding progress of Institute ranking document” Dr. Padmini Swain
07.01.2021 03:30 PM to 05:30 PM (2 Hrs.) “Up-gradation of Debashree Dalai, RGN Fellow (SC) from JRF to SRF” Dr. Meera Kumari Kar
02.01.2021 03:00 PM to 05:00 PM (2 Hrs.) “Divisional Meeting-cum-New Year’s Celebration of CPD” Dr. A. K. Nayak
02.01.2021 11:00 AM to 01:00 PM (2 Hrs.) “Progress of Institute Ranking Document” Dr. Padmini Swain